tania apteka gdzie kupować leki?
Inne tematy.
tania apteka gdzie kupować leki?
Post autor: balta »
Intensywnie poszukuję taniej apteki stacjonarnej. W tej w której kupowałam do tej pory niestety mocno podrożało i szukam tańszej alternatywy, co myślicie o DOZ?
Re: tania apteka gdzie kupować leki?
Post autor: briska »
sprawdź DOZ, u nich są bardzo dobre ceny, ja od dłuższego czasu robię u nich zakupy apteczne i jestem zadowolona, może masz gdzieś w okolicy żeby sprawdzić
Post autor: ole »
Ja też polecam zakupy w doz. Często porównuję różne apteki, ale tam jest zdecydowanie najtaniej. Apteki są też dobrze zaopatrzone, nie ma problemu z dostępnością jakiegoś leku/suplementu.
Post autor: klarysa »
To bardzo ważne, że można zaoszczędzić na lekach. Też od jakiegoś czasu zapasy do domowej apteczki robię tylko w dozie, faktycznie jest znaczna różnica.
Post autor: Alla »
Faktycznie tak porównując ceny w aptekach to DOZ wypada najlepiej. Nie byłam wcześniej świadoma, że ceny mogą się tak różnic. Z tego wniosek, że apteka aptece nierówna.
Post autor: chmurka223 »
Najtaniej to chyba cały czas wypadają leki i suplementy w DOZie, kupuję tam już jakiś czas, ale słyszę też od znajomych, że się przekonali bo jest taniej niż w innych aptekach.
- Marika
Trzeba kupować leki w sprawdzonych aptekach. Ja kupuję w aptekach DOZ, zawsze dobre niskie ceny na leki i suplementy, także stacjonarnie. Dużo niższe ceny niż konkurencja, także na leki refundowane.
Post autor: baryczka »
Ja to zakupy leków i suplementów robię tylko w aptece DOZ to moja ulubiona i sprawdzona apteka, poza tym mają zdecydowanie najlepsze ceny w moim mieście.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki
- ↳ Nad Morze
- ↳ Nad Jezioro