Wyjazdy zimowe
Wypoczynek w Bieszczadach, ferie zimowe w Tatrach i urlop w Sopocie! O podróżach po Polsce.
- Irmina1977
Wyjazdy zimowe
Post autor: Irmina1977 »
Witajcie! Planujecie w tym sezonie zimowym jakieś wyjazdy? Ja mam zaplanowany póki co urlop, niedługi, bo razem z weekendem będzie to pięć dni wolnego, ale chciałabym wyjechać gdzieś na te kilka dni. Myślę o polskich górach, może uda się pojeździć na nartach, zobaczymy. A znacie może biuro podróży Bak Travel? Z tego co widzę, mają w ofercie zimowy kulig, od kiedy pamiętam, chciałam wziąć udział w czymś takim, więc może akurat będzie na to okazja 

Re: Wyjazdy zimowe
Post autor: kinga »
Jeśli marzy wam się spędzenie zimowego urlopu w Pieninach to mam dla was dobry namiar - hotel z pięknym widokiem na Pieniny mieszczący się w Kluszkowcach - Pod Wulkanem. Sprawdźcie sobie ich pakiety, my skorzystaliśmy z Relaksacyjnego pakietu dla dwojga https://www.podwulkanem.pl/oferta/pakiety Była romantyczna kolacja, masaż relaksacyjny całego ciała (dla dwojga) oraz strefa spa (jacuzzi, groty solne, sauna) tylko do naszej dyspozycji
Bardzo miło wspominam ten czas, także jak najbardziej mogę wam ten hotel i pakiet doradzić.

Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki
- ↳ Nad Morze
- ↳ Nad Jezioro