Zależy mi na tym, aby nasz wyjazd był nie tylko aktywny, ale również pełen przygód i wspaniałych wspomnień. Chciałabym, aby cała rodzina mogła cieszyć się pięknymi widokami i śnieżnymi krajobrazami. Bardzo liczę na Waszą pomoc i cenne wskazówki. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie!
gdzie na obóz narciarski?
Masz jakieś wątpliwości, szukasz porady? Zajrzyj tutaj.
- Iryda1984
gdzie na obóz narciarski?
Cześć wszystkim! Jestem bardzo podekscytowana, ponieważ planuję wyjazd na rodzinne obozy narciarskie z moją rodziną. Szukam idealnego miejsca, gdzie będziemy mogli spędzić czas razem i jednocześnie rozwijać nasze umiejętności na stoku. Czy możecie polecić mi jakieś miejsce, które spełni te wymagania? 
Zależy mi na tym, aby nasz wyjazd był nie tylko aktywny, ale również pełen przygód i wspaniałych wspomnień. Chciałabym, aby cała rodzina mogła cieszyć się pięknymi widokami i śnieżnymi krajobrazami. Bardzo liczę na Waszą pomoc i cenne wskazówki. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki
- ↳ Nad Morze
- ↳ Nad Jezioro