Herbata - prezent
Inne tematy.
- szarlin-72
Herbata - prezent
Post autor: szarlin-72 »
Czy Waszym zdaniem, herbata będzie dobrym dodatkiem do prezentu? Mam w otoczeniu osobę, która pija tylko herbatę, nigdy kawę. Wszystkim bliskim dorzucam do prezentu paczkę fajnej, oryginalnej kawy. Czy tej osobie dorzucić herbatę czy lepiej nic, bo herbata to taka mało prezentowa?:)
Re: Herbata - prezent
Post autor: marek22 »
Ja ostatnio kupiłam na dzień babci kawę i zestaw herbat oraz spieniacz do mleka dobrej jakości taki jak używają bariści. Moja babcia uwielbia robić sobie kawę z mlekiem więc bardzo się ucieszyła z takiego prezentu. Myślę, że to dobry pomysł kupić komuś kawę czy takie akcesoria do kawy.
Re: Herbata - prezent
Post autor: Zorlik »
W czymś takim jak Ranking herbat nie może zabraknąć herbat ziołowych, które cieszą się rosnącą popularnością ze względu na swoje właściwości zdrowotne. Herbaty takie jak rumianek, mięta czy melisa są cenione za działanie uspokajające i wspomagające trawienie. W rankingu herbat ziołowych ważną rolę odgrywają również napary z pokrzywy, która ma działanie oczyszczające, oraz z hibiskusa, znanego ze swojego orzeźwiającego smaku i wpływu na ciśnienie krwi. Herbaty ziołowe to idealny wybór dla tych, którzy szukają naturalnych rozwiązań dla swojego zdrowia.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki
- ↳ Nad Morze
- ↳ Nad Jezioro