Jakiego tatuażystę w Radomiu polecacie?
zenskie kwiaty marihuany
Jakiego tatuażystę w Radomiu polecacie?
Inne tematy.
- Urlopowicz
- kozik
Re: Jakiego tatuażystę w Radomiu polecacie?
Często trafia się na takie oferty. Według mnie dużo jest tego i zdecydowanie jest w czym wybierać.
Nigdy nie będzie tak, że wszyscy będą cię kochać. (...) lepiej mieć własne zdanie, niż próbować dogodzić innym.
- wypiek
Studio tatuażu można znaleźć na każdym kroku, więc tylko trzeba przejrzeć, jaką mają ofertę. Też tatuaże w Radomiu można sobie zrobić szybko i profesjonalnie. Jednak sporo osób ma do nich sentyment i tatuaż ma się na lata, więc lepiej niech zrobi go ktoś, kto się na tym zna.
- zira
Jeśli chodzi o Radom to nie pomogę ale mogę zaproponować świetne studio z Warszawy ( dojazd nie jest taki zły przecież ;p ). Zerknij sobie na fotki prac Jacka z Jah Love Tattoo https://www.facebook.com/pg/studio.tatu ... 4193981226. Chodzę do niego od kilku dobrych miesięcy, nie wiem jak to robi ale odwzorowanie nawet najbardziej skomplikowanego wzoru nie stanowi dla niego absolutnie żadnego problemu. Mega talent!
- Oksana Vanisimowa
Post autor: Oksana Vanisimowa »
Z radomia niestety nie znam nikogo. Na pewno warto pomyśleć o jakimś tez dobrym kosmetyku do pielęgnacji tatuażu jak np Tattoo butter Loveink, które jest w 100% naturalne.
- amelka_3
oo zira to witaj w klubie, ja też chodzę do Jah Love Tattoo z tym, ze to Michała Jest najlepszy jeśli chodzi o prace realistyczne. Tak precyzyjnie wykonanych tatuaży jeszcze nie widziałam, tu każdy detal jest dopieszczony na każdy możliwy sposób efekt końcowy naprawdę robi wrażenie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki
- ↳ Nad Morze
- ↳ Nad Jezioro