Jak często ćwiczycie jogę?
Jogowanie najlepszym sposobem na relaks? Wątek dla wszystkich jogomaniaków. Asany, oddech i harmonia. Rekomendujemy szkoły jogi, maty i wiele innych.
- Budujew2018
Jak często ćwiczycie jogę?
Post autor: Budujew2018 »
Mam zamiar zacząć przygodę z jogą. Jednak jestem w tym kompletnie zielona. Stąd moje pytanie, od czego zacząć? Naczytałam się w sieci o jodze i powiązanych z nią tematach, np. czakry kolory i to, że joga je oczyszcza. Chętnie poczytam również Wasze wskazówki.
- robbastin
Re: Jak często ćwiczycie jogę?
Według mnie, jogę można ćwiczyć wtedy, kiedy ma się na to ochotę. Można nawet codziennie.Widziałam, że tutaj : http://www.marbo-sport.pl/product-pol-1 ... Sport.html mają ciekawe maty, które ułatwią wam wykonywanie figur i ćwiczeń. W domowych siłowniach to według mnie obowiązkowa opcja. Zabezpieczają one podłogę i wygłuszają.
- rowerowy
Ja dopiero zacząłem, ale całkiem mi się to spodobało, bo przecież odprężyć się można. Będę z żoną to ćwiczył, razem to tak zawsze raźniej, lepiej. Właściwie to też na dietę owsiankową https://omegatrade.pl/platki-owsiane-na ... a-owsiana/ przejdziemy, a potem na bardziej zbilansowaną. Może i waga ruszy i samopoczucie podskoczy.
- andromeda
A ja chciałabym dopiero zacząć, słyszałam też o takich ćwiczeniach które się nazywają joga śmiechu , mają poprawić krążenie krwi, dotlenić organizm i pomóc pozbyć się stresu. Muszę przyznać że coś w tym jest bo już wcześniej słyszałam o terapii śmiechem
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki
- ↳ Nad Morze
- ↳ Nad Jezioro