Sposób na odstresowanie
Jogowanie najlepszym sposobem na relaks? Wątek dla wszystkich jogomaniaków. Asany, oddech i harmonia. Rekomendujemy szkoły jogi, maty i wiele innych.
- deborah
Sposób na odstresowanie
Hej! Jak radzicie sobie ze stresem? Ja zaczęłam uprawiać jogę 2 tyg. temu i już widzę duże zmiany. Po treningu robię sobie domowe spa, zapalam kadzidła i świece, mega odprężająca sprawa! Polecam:)
Re: Sposób na odstresowanie
Post autor: Ewbukł784 »
Ja ćwiczę dużo, to mi pomaga. Ale samymi ćwiczeniami nie uzyskam efektu jaki bym chciała więc wybiorę się na zabieg https://www.mandalaclinic.com/oferta/pl ... w-tluszcz/. W klinice są wysoko wykwalifikowani specjaliści.
Post autor: koleś »
Ja to bardzo lubię ćwiczenia, ale niestety, ostatnio coś źle wykonałem i naderwałem sobie czy tam przeciążyłem mięsień czworoboczny . I dlatego muszę sprawdzić, jakie mam na to możliwości. Liczę, że w sieci jakieś podpowiedzi znajdę, bo to mocno boli.
Post autor: miluś »
Mój sposób na odstresowanie to zdecydowanie czytanie książek . Teraz przerabiam powieść pt " Kłamczuch. Nina Warwiłow. Tom 4 " . Znalazłam ją w internecie tutaj https://www.taniaksiazka.pl/klamczuch-j ... 79861.html . „Kłamczuch” Jędrzeja Pasierskiego to czwarty tom cyklu kryminalnego o Ninie Warwiłow.
Post autor: paulaak »
Mnie osobiście odstresowują kadzidła japońskie. Najlepiej mi się sprawdzają na co dzień, uwielbiam ich zapach i najbardziej przy nich się relaksuję. Polecam bardzo, szybka wysyłka i super cena!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki
- ↳ Nad Morze
- ↳ Nad Jezioro