Gdzie wypocząć?
Wypoczynek w Bieszczadach, ferie zimowe w Tatrach i urlop w Sopocie! O podróżach po Polsce.
- Protazy70
Gdzie wypocząć?
Cześć wszystkim. Jakie kierunek podróży wybraliście dla siebie w tym roku? Ja nie jestem jeszcze w 100% zdecydowany, ale zainteresowały mnie tanie pensjonaty Krynica Morska. Co prawda nigdy tam nie byłem, więc nie wiem, czego się spodziewać, ale wymagań nie mam wysokich. Ciekawi mnie czy wy polecacie Krynicę?
- netka
Re: Gdzie wypocząć?
Bez względu na to, jaki kierunek podróży wybierzecie, to pamiętajcie o jednym - bezpieczeństwie, również podczas podróży. Ja już drugi sezon przy urlopie decyduję się na wypożyczalnia samochodów Warszawa bo wiem, że w każdej sytuacji mogę na nich polegać. No i na plus są oczywiście przystępne ceny.
Post autor: ośka94 »
Nad morzem najlepiejProtazy70 pisze: ↑05 lip 2021, 23:48 Cześć wszystkim. Jakie kierunek podróży wybraliście dla siebie w tym roku? Ja nie jestem jeszcze w 100% zdecydowany, ale zainteresowały mnie [...]. Co prawda nigdy tam nie byłem, więc nie wiem, czego się spodziewać, ale wymagań nie mam wysokich. Ciekawi mnie czy wy polecacie Krynicę?
___
https://www.51015kids.eu/chlopiec/parasolki
Post autor: Lód »
Powiem wam, że ja najchętniej wypoczywam na naszych pięknych Mazurach. Często korzystam również z czarteru jachtów od https://www.sailor.pl/ ponieważ to dodatkowa atrakcja, której nie potrafię sobie odmówić. W ofercie jest tyle porządnych jachtów, że z pewnością i wam coś wpadnie w oko. Nawet nie trzeba mieć specjalistycznych kursów, więc to dodatkowy plus.
Post autor: ośka881 »
Również szukam pomysłówProtazy70 pisze: ↑05 lip 2021, 23:48 Cześć wszystkim. Jakie kierunek podróży wybraliście dla siebie w tym roku? Ja nie jestem jeszcze w 100% zdecydowany, ale zainteresowały mnie .... Co prawda nigdy tam nie byłem, więc nie wiem, czego się spodziewać, ale wymagań nie mam wysokich. Ciekawi mnie czy wy polecacie Krynicę?
___
elektryk samochodowy Bydgoszcz Solskiego
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki