Hotel-carpatia.pl opinie
Wypoczynek w Bieszczadach, ferie zimowe w Tatrach i urlop w Sopocie! O podróżach po Polsce.
- Abdon84
Hotel-carpatia.pl opinie
Cześć kochani! Planuję z żoną wyjazd w najpiękniejsze polskie góry – Bieszczady. Z tego względu szukamy spokojnego i ładnie urządzonego hotelu. Zależy nam na miejscu z duszą i takim, które byłoby przyjazne dla dzieci. Znajomy polecił mi kiedyś, żeby zarezerwować nocleg na hotel-carpatia.pl – macie jakieś opinie na jego temat? Warto tam zanocować?
- Rachela80
Re: Hotel-carpatia.pl opinie
Hotel carpatia to zdecydowanie wyjątkowe i klimatyczne miejsce. Na pewno świetnie tam odpoczniecie. Widać, że właściciel dba o to miejsce i stworzył je z pasji, a nie tylko chęci zarobku.
- róża
Ooo ten hotel jest naprawdę wspaniały! Szczególnie podobała mi się tam strefa SPA & Wellness. Mam problemy z zatokami, więc górskie powietrze i grota solna w hotelu pomogły mi wydobrzeć. Co do pokoi to są bardzo stylowo urządzone – aż chce się tam zostać na dłużej.
- Alicja-95
Byłam tam kiedyś na wczasach i bardzo dobrze wspominam pobyt. Udało mi się świetnie wypocząć, a przy okazji skorzystać z licznych udogodnień hotelu. W obiekcie jest całodobowy bar, karczma i sala wypoczynkowa z kącikiem dla malucha. Więc nawet są miłe atrakcje dla dzieciaków.
- Nela80
Również polecam ten hotel. Byłam tam kilka razy i nigdy się nie zawiodłam. Pokoje stylowe i czyste – można się w nich zrelaksować i odpocząć. Co do obsługi to zawsze jest miła i pomocna.
- Mina-85
Ja mam bardzo pozytywną opinię na temat tego hotelu. Byłam tam na wczasach w tamtym roku i to był udany wyjazd. Wraz z partnerką odpoczęliśmy i nabraliśmy siły na nowe wyzwania. Co do hotelu to jest bardzo ładnie urządzony i stylowy.
- Wilhelmina-73
Post autor: Wilhelmina-73 »
To prawda, w tym hotelu panuje niepowtarzalny klimat. Co najlepsze to z każdego pokoju jest widok na góry, więc to wszystko sprawia, że można się zrelaksować i odpocząć. Bardzo podobało mi się w tym miejscu.
- Syriusz_79
Post autor: Syriusz_79 »
Uwielbiam ten hotel! Pokoje są klimatycznie urządzone, jedzenie przepyszne, a obsługa przemiła. Co do dzieci, to są specjalne udogodnienia dla nich w hotelu. Dzięki temu maluchy mają co robić, a rodzice mogę spokojnie się zrelaksować.
- liwia
Ten hotel to zdecydowanie idealne miejsce na wypoczynek. Byłam tam pierwszy raz w tamtym roku w walentynki i bardzo dobrze wspominam ten pobyt. Pokoje są bardzo komfortowe – stylowo urządzone i z łazienkami.
- Tulimir-70
Post autor: Tulimir-70 »
Bieszczady to przepiękne i tajemnicze góry, które na pewno warto zobaczyć. Jeśli chodzi o hotel Carpatia to bardzo polecam. To naprawdę cudowny obiekt i świetna baza wypadowa na szlaki. Pokoje są czyste i eleganckie a położenie hotelu bardzo komfortowe.
- Łazarz
Ja mam bardzo dobrą opinię na temat tego hotelu. Byłem tam w wakacje z przyjaciółmi i udało nam się idealnie wypocząć. Na co dzień pracujemy w warszawskiej korporacji, więc bardzo przydał nam się wypoczynek. Szczególnie w takim hotelu jak Carpatia – ze strefą SPA i widokiem na góry.
- ludomir_81
Post autor: ludomir_81 »
Jeśli chodzi o dzieci to nie masz się czym martwić, hotel jest przyjazny dla maluchów i są dla nich specjalne udogodnienia – jak np. mały kącik. Można także wynająć łóżeczko dziecięce a dzieci do 3 lat są goszczone bezpłatnie.
- Lambert
To prawda, w Hotelu Carpatia panuje miła atmosfera. Pokoje są stylowo urządzone i wyposażone w niezbędne rzeczy, łazienki bardzo czyste. Dodatkowo w hotelu jest SPA, biblioteka i pokój gier, dzięki czemu jest co robić nawet w niepogodę.
- Gualfard
Ooo w tym hotelu można cudownie wypocząć. Pokoje są ciche, łóżka miękkie, a pościel świeża i pachnąca. To idealne miejsce na wypoczynek. Atmosfera w hotelu panuje przemiła – co jest jego dodatkowym atutem.
- Jakub1991
Tez bardzo miło wspominam czas w tym hotelu. Szczególnie strefę SPA i jedzenie. Jeśli kochacie Bieszczady to idealne miejsce na wyjazd. Byłem tam akurat jako gość biznesowy i świetnie wypocząłem przy okazji interesów.
- Jolanta
Ten hotel jest naprawdę wyjątkowy. To takie miejsce z duszą, potwierdzam
. Idealnie wrócić do niego po całym dniu na szlaku, zjeść dobry obiad w karczmie i zrelaksować się w saunie. Perfekcyjne miejsce!

Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki
- ↳ Nad Morze
- ↳ Nad Jezioro