Witajcie! Chciałabym wybrać się na kila dni do Krakowa i trafiłam na ofertę Hotelu Wit Stwosz. Czy ktoś z Was zatrzymywał się w tym obiekcie? Jakie są Wasze opinie?
Niewątpliwie jednym z największych plusów tego obiektu jest jego lokalizacja. Wszędzie jest blisko. Dosłownie kilka kroków, a cały Kraków stoi przed Tobą otworem.
Mają bogatą ofertę gastronomiczną w restauracji, jak również w zakresie śniadań. Zdarzyło mi się przytyć podczas pobytu u nich, ale wszystko było tak pyszne, że nie mogłem się powstrzymać
Dostaliśmy voucher upominkowy na pobyt u nich z okazji rocznicy ślubu. Hotel Wit Stwosz spełnił nasze oczekiwania. Nie mogliśmy wymarzyć sobie lepszego prezentu.
Kraków to piękne miasto. Super lokalizacja Hotelu Wit Stwosz umożliwia eksplorowane najbliższej okolicy i obserwowaniu z okna życia turystów i jego mieszkańców.
Uwielbiam spędzać u nich weekendy, jak i dłuższe pobyty. Obsługa bardzo uprzejma, super warunki noclegowe, świetna lokalizacja i jedzenie. Czego chcieć więcej?
Koszt zorganizowania konferencji nie był wcale wygórowany, byłam wręcz zaskoczona. Menu konferencyjne było wyjątkowo smaczne i całe wydarzenie przebiegło bez jakichkolwiek niespodzianek. Polecam.
Hotel WS to miejsce dla całej rodziny. Pyszne śniadania, lokalizacja, która zapewnia swobodną możliwość uprawiania turystyki, komfortowe warunki. Polecam
Miejsce, które zasługuje na uznanie. Cieszę się, że można spotkać tutaj aż tak wiele dobrych opinii bo z pewnością mają one odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Ze względu na wykonywaną przeze mnie pracę regularnie bywam w Krakowie, dla mnie Hotel Wit Stwosz jest najlepszym miejscem na nocleg, nie tylko w czasie podróży biznesowych, ale też na rodzinną wycieczkę z dziećmi. Elegancki, gustowny i w bardzo dobrej lokalizacji.
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Hotel Wit Stwosz jest jednym z najlepszych w Krakowie. Polecam to miejsce każdemu, sprawdzi się zarówno podczas rodzinnych jak i biznesowych wyjazdów, potwierdzam.
Kurcze, miałam w planach spędzić tegorocznego sylwestra w Krakowie, dawno nigdzie nie wyjeżdżałam i tak sobie zaplanowałam kilka dni w tym pięknym mieście. A że moim zdaniem Wit Stwosz to najlepszy hotel w Krakowie to innego nie brałam pod uwagę. Byłam u nich kilkukrotnie, zawsze wracałam bardzo zadowolona. Na pewno znów ich odwiedzę.
Hotel Wit Stwosz jest miejscem naprawdę godnym polecenia. Pokoje są eleganckie, zawsze wysprzątane, panuje tam bardzo miła atmosfera. Idealna jak dla mnie lokalizacja hotelu. Tak więc jeśli ktoś z Państwa się zastanawia, to moim zdaniem hotel WS jest najlepszy na nocleg w Krakowie.
Wielki plus za to, że hotel Wit Stwosz to hotel przyjazny dzieciom. Spędziliśmy w wakacje weekend z dwójką maluchów i pomimo tego, że sporo podróżujemy, pobyt w tym hotelu uważam za jeden z najbardziej udanych. Każdy znajdzie u nich coś dla siebie. Można wypocząć.
Jak Kraków, to tylko Hotel Wit Stwosz, ja już nie wyobrażam sobie nocować gdziekolwiek indziej. Często podróżuję służbowo i często zdarza się, że coś w hotelu nie do końca mi odpowiada. Hotel WS jest jednym z niewielu miejsc, w którym odpowiada mi naprawdę wszystko.
Nie mogę doczekać się chwili, gdy znowu będzie można swobodnie i bezpiecznie podróżować. Tak dawno nie byłam w Krakowie, a gdy tam jestem zawsze wybieram Hotel Wit Stwosz. Jest super. Warunki wspaniałe, obsługa bardzo sympatyczna i profesjonalna. Super miejsce na relaks.
Wielokrotnie gościłam w Hotelu Wit Stwosz, zarówno prywatnie jak i służbowo. mają świetne sale konferencyjne , ładne pokoje i przemiłą obsługę. Polecam.
Jeśli planują Państwo w najbliższym czasie nocleg w Krakowie czy to jeśli chodzi o wyjazd służbowy, czy - jeśli będzie już taka możliwość - turystyczny, to naprawdę mogę polecić hotel Wit Stwosz. Rewelacyjne miejsce.
Ładne, czyste i co ważne przestronne pokoje. Dużym plusem jest bliskość rynku. Bardzo smaczne śniadanie. Jestem zadowolona, że na swój nocleg w Krakowie wybrałam właśnie hotel Wit Stwosz.
Moja ocena hotelu Wit Stwosz jest pozytywna. Pobyt oceniam na 10/10. Pokoje czyste i eleganckie, dobra lokalizacja, smaczne jedzenie i mila obsługa. Nawet jakbym chciał, nie ma się do czego przyczepić. No może tylko do tego, że mój pobyt musiał trwać tak krótko, no ale to nie wina hotelu
Zawsze byłam zadowolona z pobytu w Hotelu Wit Stwosz. Ładne pokoje, bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa, pyszne jedzenie w restauracji. Polecam wypoczynek w Hotelu WS
Zdecydowanie polecam Hotel Wit Stwosz. To jeden z fajniejszych hoteli w jakim nocowałam. Ładne pokoje, bardzo klimatyczne. Wspaniałe miejsce na nocleg w Krakowie.
Miałam jakiś czas temu ważne spotkanie biznesowe w Krakowie i zależało mi na dobrej jakości noclegu w przystępnej cenie. Cieszę się, że trafiłam właśnie na Hotel Wit Stwosz. W tym momencie jakbym miałam zostać na nocleg w Krakowie to na pewno ponownie wybrałabym ten hotel. Duże, czyste pokoje, świetna lokalizacja.
Sale konferencyjne w hotelu Wit Stwosz są bardzo komfortowe. Ładny wystrój, wygodne krzesła, dobra akustyka. Zdecydowanie polecam, jeśli ktoś chciałby zorganizować konferencję w Krakowie.
No to w takim razie, jeśli będzie Pani miała okazję być w Krakowie, naprawdę polecam nocleg w hotelu Wit Stwosz. Przestronne, czyste pokoje. Wygodna lokalizacja, łatwy dojazd samochodem, jak i dojście z dworca, to na duży plus. Polecam również ze względu na przemiły personel hotelu.
Wielki plus dla hotelu za to, że można u nich zrealizować bon turystyczny. Mieliśmy okazję być na weekendowej wycieczce. Pobyt wspominamy bardzo miło. Hotel Wit Stwosz jest godny polecenia.
Kilka razy byłam w Hotelu Wit Stwosz. Mają świetne sale konferencyjne. Ogólnie bardzo fajny hotel z przemiłą obsługą. Wysoki standard i fajna lokalizacja. Warto tam pojechać.
Super hotel. Kilkukrotnie nocowałam właśnie u nich i pełna zadowolenia jako dodatek do prezentu ślubnego dla przyjaciółki kupiłam też voucher upominkowy na weekend w hotelu Wit Stwosz. Mieli okazję skorzystać jeszcze jesienią, bardzo chwalili pobyt.
Wit Stwosz, to hotel w Krakowie który z pewnością mogę polecić. Bardzo fajna lokalizacja pozwalająca na zwiedzanie pieszo najważniejszych, najbardziej znanych zabytków. Obsługa na wysokim poziomie, komfortowe pokoje.
Nasza firma bardzo często organizowała konferencje w Krakowie właśnie w Hotelu Wit Stwosz. Zapewne po pandemii wrócimy do tego modelu spotkań i szkoleń, wydaje mi się, że wszyscy byli na tyle zadowoleni, że wrócimy również do tego właśnie hotelu. Ja polecam.
Hotel WS to nie tylko hotel, to magiczne miejsce. Mają nawet pakiet dla dwojga. Kiedyś korzystałam, teraz muszę poczekać aż sytuacja się zmieni. Ale na pewno wybiorę to miejsce raz jeszcze. Warto. Ładne, czyste pokoje, fajna, miła obsługa. Lubię to miejsce.
Jeśli chodzi o firmowe konferencje, to warto zorganizować je w Hotelu Wit Stwosz. Fajne, przestronne sale, bardzo miła obsługa, dobra kuchnia i fajnie położony hotel. Jestem zadowolona z każdego pobytu w tym hotelu. A byłam i służbowo i prywatnie. Moje ulubione miejsce w Krakowie.
Jeślii szukasz fajnego miejsca na urlop w polskich górach to postawiłbym na ustroń beskidy. Piekne widoki, mnósto pieszych szlaków, czyste powietrze i góry! Moim zdaniem super miejscówka na urlop.
Wit Stwosz to hotel w centrum Krakowa który naprawdę mogę polecić. Ceny w nim są przystępne, a komfort noclegu i odległość od rynku naprawdę zachęcają.
Ja też polecam. To dobry hotel, w dobrej cenie. Pokoje czyste i przytulne. Pobyt wspominam bardzo miło i na pewno wrócę, jeśli tylko będę planować nocleg w Krakowie.
Ja mogę wypowiedzieć się w samych superlatywach jeśli chodzi o jedzenie. Restauracja Hotelu Wit Stwosz jest naprawdę super. Pyszne jedzenie, ładnie podane, wysokiej jakości produkty. Zdecydowanie polecam. Warto, chociaż spróbować.
Jeśli planujecie organizować jakieś konferencje, szkolenia firmowe (wiadomo, zapewne po pandemii), to polecam ten hotel. Hotel jest bardzo dobrze przystosowany, żeby organizować konferencje w Krakowie.