Pierwszy prezent dla chrześniaka
Masz jakieś wątpliwości, szukasz porady? Zajrzyj tutaj.
- netka
Pierwszy prezent dla chrześniaka
Moja siostra lada dzień urodzi swoją córeczkę, a moją chrześnicę. Chciałabym podarować jej coś, co się przyda. Możecie mi podpowiedzieć, co kupić najlepiej? Sama nie mam dzieci, także nie wiem co się sprawdzi najlepiej.
- kitka
Re: Pierwszy prezent dla chrześniaka
Ah, no tak.. przepraszam.
Szumisie to misie pluszowe, które w środku mają mechanizm szumiący. Dziecko uspokaja się przy tym szumie i szybciej zasypia.
Kiedyś stosowało się suszarki albo odkurzacze, ale wiadomo - taki mini szumiś jest poręczniejszy i można zabrać go ze sobą np na spacer.
Szumisie to misie pluszowe, które w środku mają mechanizm szumiący. Dziecko uspokaja się przy tym szumie i szybciej zasypia.
Kiedyś stosowało się suszarki albo odkurzacze, ale wiadomo - taki mini szumiś jest poręczniejszy i można zabrać go ze sobą np na spacer.
- netka
Re: Pierwszy prezent dla chrześniaka
Dzięki za odpowiedź
Chyba masz rację z tym, że taki gadżet przyda się świeżo upieczonej mamie. Poszukałam tych szumisiów w sklepie internetowym i udało mi się je znaleźć tutaj https://maludas.pl/c/84/szumisie.html Mam nadzieję, ze jak dzisiaj je zamówię to po długim weekendzie odbiorę przesyłkę od kuriera.

Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki
- ↳ Nad Morze
- ↳ Nad Jezioro