Zapalenie miejsc intymnych
Masz jakieś wątpliwości, szukasz porady? Zajrzyj tutaj.
Zapalenie miejsc intymnych
Post autor: KaśkaM »
Infekcje intymne to jak wiadomo rzecz niepożądana jednak jak niestety zdarzająca się stosunkowo często. Zapalenie miejsc intymnych może przydarzyć się każdej z nas więc lepiej być przygotowaną na taką okoliczność lecz musimy wiedzieć jak to zrobić i mieć czym to zrobić . Wiadomo ,że sprawą podstawową jest higiena ale lek o nazwie octenisept powinnyśmy mieć zawsze pod ręką.
- majcia87
Re: Zapalenie miejsc intymnych
Pewnie ze tak! przeciez to normalna sprawa, tak samo jak np problemy z wydzielaniem sluzu. Slaba dieta, czy szybkie zycie i nie dbanie o swoje zdrowie szybko odbija sie na organizmie kobiety, a przeciez kazda z nas wie, jak nieprzyjemna potrafi byc suchosc pochwy na codzien a co dopiero przy stosunku! Ja stosowalam np zel nawilzajacy feminum ktory naprawde mega mi pomogl, przynosil ulge i umozliwial odbycie stosunku - wrecz zwiekszajac doznania
Post autor: Alinecżka »
Mnie zaczęły dokuczać różne dolegliwości po porodzie, zaczęło sie od suchości pochwy oraz swędzeniu miejsc intymnych. Na początku próbowałam sama walczyć z dolegliwościami ale nie dałam rady . Dla tego udałam sie do mojego ginekologa który polecił mi globulki dopochwowe Cicatridina, w bardzo krótkim czasie mi pomogły, dobrze ze można je kupić bez recepty
- parasolka
Jeśli to zdarza Ci się często to poradź się lekarza bo może być to również zakażenie hpv a zmiany na szyjce które są nie leczone mogą przekształcić się w nowotwór, może kup sobie papilocare na wszelki wypadek, nie zaszkodzi i można go stosować nawet profilaktycznieKaśkaM pisze: ↑05 sty 2021, 16:35 Infekcje intymne to jak wiadomo rzecz niepożądana jednak jak niestety zdarzająca się stosunkowo często.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki
- ↳ Nad Morze
- ↳ Nad Jezioro