Jakie są wasze ulubione perfumy z Lidla?

Polecamy najsmaczniejsze kawy i najbardziej funkcjonalne ekspresy. Najlepsze techniki i sprzęt do parzenia kawy.
LeszekWojownik14

Jakie są wasze ulubione perfumy z Lidla?

Post autor: LeszekWojownik14 »

Cześć wszystkim! Zastanawiam się, jak bardzo zróżnicowane są preferencje zapachowe wśród osób korzystających z oferty Lidla. Ostatnio zauważyłem, że w ich asortymencie pojawiło się wiele ciekawych zapachów, które przyciągają uwagę zarówno swoją ceną, jak i wyjątkową nutą. Czy możecie podzielić się swoimi doświadczeniami z konkretnymi perfumami, które kupiliście w Lidlu? Jakie są Wasze spostrzeżenia na temat trwałości i intensywności tych zapachów? Chciałbym poznać różnorodność opinii i może odkryć coś nowego, co warto wypróbować!

Znalazłem coś w internecie - https://modnaulica.pl/perfumy-z-lidla/ - co sądzisz?
emanielita20

Re: Jakie są wasze ulubione perfumy z Lidla?

Post autor: emanielita20 »

Najwięcej problemów tak naprawdę mam z tym, że nie chce mi się szukać, a jednak powinnam kupić nowe i to najładniejsze perfumy damskie . Wiem, że po prostu nie mam swojego własnego zapachu i to mnie męczy. Może warto , żebyśmy o tym porozmawiali? Co możecie od siebie po prostu tak o dodać?
ODPOWIEDZ