Wycieczka w Karkonosze
Miłość, miłość w Zakopanem... Dokąd jechać w góry? Polskie Tatry czy zagraniczne pasma górskie? Najlepsze noclegi, schroniska, apartamenty.
- Juliusz-79
Wycieczka w Karkonosze
Post autor: Juliusz-79 »
[color= rgb(0, 0, 0);]Witam serdecznie! Niedługo planuję weekendowy wypad z rodziną w Karkonosze. Moglibyście polecić mi jakiś sprawdzony i polecany przez was nocleg? Gdzie waszym zdaniem warto się zatrzymać?[/color]
- radosław_94
Re: Wycieczka w Karkonosze
Post autor: radosław_94 »
Serdecznie polecam willapodzegarem.com. [color= rgb(0, 0, 0);]Byłem tam kilka razy i na pewno odwiedzę to miejsce w przyszłości. Pokoje są ciche i czyste, jedzenie domowe bardzo smaczne no i ta przepiękna okolica. Zdecydowanie warto odwiedzić to miejsce, będąc w Karkonoszach![/color]
Post autor: Gość »
Jak wyprawa w Karkonosze, to nocleg tylko w https://domkiwgorach.eu - ja byłem tam już dwukrotnie i jestem bardzo zadowolony. Polecam każdemu, na prawdę warto!!
Post autor: kociamama »
Nie wiem jak wy, ale ja powiedziałam sobie, że czas coś w tym życiu przeżyć i zaczęłam myśleć o podróżach zagranicznych. A skoro tak, to przecież fajnym rozwiązaniem będzie przygotowanie się na wyprawy arktyczne . Zastanawiam się tylko, kogo zabrać ze sobą. Siostra nie lubi zimna, a brat.. No nie wiem, kogoś znajdę. Co 2 osoby, to nie 1.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróże - Polska
- ↳ Podróże - Europa
- ↳ Relaks
- ↳ Książki i Filmy
- ↳ Sprzęt
- ↳ Last Minute
- ↳ First Minute
- ↳ Przewodniki
- ↳ Nad Morze
- ↳ Nad Jezioro