Idzie wiosna, siedzimy w domu, więc chciałabym uporządkować ogród. Mieszkamy tu niedługo, więc nie mam nawet łopaty Znajomy poleca figot.pl, ponoć mają absolutnie wszystko. Ktoś coś stamtąd zamawiał?
Mój mąż ma z figot wszystkie narzędzia i bardzo sobie chwali : ) Mają ogromny wybór, z przeróżnych kategorii, więc na pewno znajdziesz też coś do ogrodu.
Kiedy szukam jakichś nowych narzędzi, to zawsze wchodzę na figot.pl, bo po prostu wiem, że znajdę tam wszystko, czego potrzebuję. Mają wybór w każdym przedziale cenowym. A dział z narzędziami do ogrodu jest spory, więc bez problemu stworzysz swój podstawowy zestaw
Ja też zaczęłam już w tym roku akcję ogród Z Figot mam podkaszarkę, sekatory, węże ogrodowe. W sumie większość narzędzi ogrodniczych. Nigdy się nie zawiodłam, szybka wysyłka i fajne ceny
Mają tam dosłownie wszystko do domu i ogrodu: narzędzia, meble, a nawet akcesoria dla dziecka. Regularnie robię tam zamówienia i zawsze wszystko jest porządne i solidne.
Kupowałam niedawno kosiarkę w Figot i mogę pochwalić bardzo konkretną, rzeczową i znającą się na sprzedawanym sprzęcie obsługę. Zadzwoniłam z prośbą o poradę i pomogli mi wybrać sprzęt dla mnie. Super, polecam.
Sklep Figot polecił mi znajomy, kiedy szukałem pompy do oczka wodnego. Bardzo pozytywnie zaskoczyły mnie ich ceny, są bardzo przystępne, lepsze niż w innych sklepach. Mają też inne rzeczy do domu.
Bardzo dobry sklep, rzeczywiście wyróżnia się na tle konkurencji, moim zdaniem przede wszystkim OGROMNYM asortymentem. W figot.pl możesz wyposażyć cały dom. Na pewno mają też sprzęt do ogrodu, więc zamawiaj śmiało!
Figot to porządny sklep. Mają dobre ceny i, tak jak wspomnieli koledzy przede mną, wielki, wielki wybór. Dla mnie dodatkowym plusem jest na pewno bardzo przejrzysta i czytelna strona internetowa, łatwo tam znaleźć to, czego potrzebujesz.
Mają tam wszystko, czego możesz potrzebować do ogrodu - kosiarki, nożyce, węże ogrodowe, szpadle, taczki, wszystko. Nawet odzież ochronną. Na razie mam za sobą jedne zakupy na figot.pl, ale na pewno będę tam wpadać częściej.
Jeśli chodzi o narzędzia, to ja polecam figot.pl. Mają tam absolutnie wszystko, a zamówienia realizują ekspresowo. Nie zapłacisz jakoś szczególnie dużo, chociaż akurat w przypadku narzędzi wiadomo, że cena to kwestia drugorzędna, liczy się jakość. A z jakością nie ma tam problemu, mają towar od najlepszych producentów.
Na figot.pl zamawiałem rok temu kosiarkę. Mają spory wybór i najlepszych producentów. Z kosiarki jestem zadowolony, zamówienie przebiegło sprawnie, paczka dotarła do mnie bardzo szybko. Mogę polecić.
Mieszkam w małej miejscowości, więc często zamawiam różne rzeczy przez internet. Mogę Ci polecić ten internetowy sklep figot.pl, mają wielki wybór i dobry ceny.
Ja teraz siedzę na działce i zaczęłam działać w ogrodzie, więc jestem na bieżąco. Swoje zakupy zrobiłam właśnie na figot.pl, kupiłam szpadle, sekator, porządne nożyce do krzewów, nowy wąż ogrodowy. Wszystko najlepszej jakości.
W Figot mają zdecydowanie najlepszej możliwej jakości narzędzia. W ofercie znajdziesz naprawdę porządnych producentów, ceny są przystępne, a przede wszystkim jest w czym wybierać.
Ja mam z Figot większość sprzętu do ogrodu - podkaszarkę, opryskiwacz i kosiarkę. Teraz planuję zakup pompy obiegowej do ogrzewania, bo przy poprzednich zamówieniach byłem bardzo zadowolony.
Ja trafiłam na ten sklep zupełnym przypadkiem, bo o dziwo mają w ofercie sporo rzeczy dla dzieci, a szukałam akurat leżaczka bujaczka dla synka. Potem mąż zamawiał tam też narzędzia i też był zadowolony.
Miałam tak samo Mąż zamawiał tam akurat coś do ogrodu, ale zauważył, że mają dział z rzeczami dla dzieciaków i mamy teraz stamtąd bramkę ochronną na łóżeczko, inhalator i rowerek biegowy Nie spodziewałam się tam takiego asortymentu, a naprawdę warto zajrzeć do tego działu.
Ja z kolei byłem pod wrażeniem wyboru artykułów takich, jak inhalatory, ciśnieniomierze, szczoteczki soniczne czy nawilżacze powietrza. W tym sklepie można znaleźć dosłownie wszystko.
To prawda. Wchodzisz kupić kosiarkę, a kupujesz jeszcze elektryczny termofor i rowerek stacjonarny Ale mi to bardzo odpowiada, wszystko w jednym miejscu.
Mam z Figot sporo rzeczy do roweru - latarkę czołową na wypadek jazdy wieczorem, zapięcie do roweru, pompkę i jeszcze parę rzeczy. Bardzo lubię ten sklep, mają ogromny wybór.
Wracając do tematu ogrodnictwa, dodam od siebie, że z Figot mam swoją najlepszą kosiarkę. Ma już ładnych parę lat i jest w pełni sprawna i kosi dalej świetnie.
Ja kupowałam tam w zasadzie większą część akcesoriów i sprzętu ogrodniczego. A to dlatego, że mają tego naprawdę dużo i można przebierać do woli, każdy znajdzie coś dla siebie, w odpowiednim przedziale cenowym.
Powtórzę pewnie po poprzednich komentarzach, ale słuchajcie, to jak duży wybór ma na stronie ten sklep, to jest niesamowite. W Figot można kupić WSZYSTKO z narzędzi i nie tylko.
Widzę, że jest to sklep. jak to się kiedyś modnie mówiło, wielobranżowy i że można tam niemal wszystko dostać. A czy coś takiego jak pompa hydro-vacuum też tam jest do kupienia? Szukam takiej i na razie w sklepie Watermark je dostałem, ale wiecie, jak to jest. Jak się ma na porównanie, to człowiek od razu spokojniejszy, prawda? I lepiej wybierze.
Z doświadczenia mogę polecić w zakresie wyposażenia do ogrodu i nie tylko - https://www.midatech.pl/ Na stronie mozna wybrac setki węzy, złączy, akcesoriów i podobnych produktów.
Witam
Czy wie ktoś co się dzieje z tym sklepem? Zamknięty czy co? Kupiłem u nich spawarkę za pobraniem (na szczęście) i od ponad tygodnia ani słychu. Żadnego potwierdzenia, kontakt przez formularz zgłoszeniowy na stronie bez echa, dzwonie i nikt nie odbiera, skrzynka zapchana, maile na adres podany na stronie nie dochodzą. Radzę unikać albo upadli podczas pandemii albo to fake.